Rólunk

" Elindulás a tudatosság útján."

Bizonyára veletek is előfordult, hogy különös kihívás elé állított az élet. Velem is ez történt. Megtapasztaltam az élet súlyát és apró gyönyörűségeit egyaránt. A nehéz időszakokon túljutva kezdem az új életem.

Mind azt a tapasztalatot amit átéltem és hatással volt az életemre
szertném megosztani veletek és  segíteni a tudatosság útjára lépésben. Amióta a minden napjaim részévé vált az Access Consciousness érezhetően könnyebbé vált az életem. Azért választottam, hogy megmutathassam, megmutassuk neked is, hogy milyen fantasztikus vagy, hogy végre önmagad legyél és változtass te is az életeden. Az Access eszközeivel, napról napra érzem, hogyan válik könnyedebbé az életem. 

Az eddigi mottóm : " Ami nem öl meg, az megerősít."
Egy új mottóra cseréltem: " Az élet ha azzá tesszük."   
Megerősödve, a tudatosodás útjára lépve felismertem magamban az erőt és a tudatos teremtés lehetőségét.
Rengeteget tanultam az elmúlt években a tudásom  az emberek gyógyulásának elősegítésére kívánom felhasználni. A tudatos ember képes a testének öngyógyító mechanizmusát  beindítani. Ezzel esélyt adva, hogy  ha lehetséges akkor ne csak a tüneteket szüntessük meg a gyógyszerekkel, hanem  a lelki ok megszüntetésével  elérhetővé váljon a gyógyulás is.

Szeretném, ha a Megújulás Egészségház egy igazi  központja lenne a Velencei-tónál a változásoknak, a tudatosságra ösztönzésnek és az egészség megőrzésének.

Barna Éva 
Bioenergetikus, Spiritiszta,
Parapszichologus.
+36 20 9769-654.

 
© 2016.   Megújulás  Egészségház, 2483. Gárdony,  Szabadság u.36.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!